Immo Ginis

Lillerbaan 138
3950 Kaulille
België

+32 (0) 11 52 52 52
benny@immoginis.be


Immo Ginis BV

BTW BE0811573957
BIV 507775

BIV Plichtenleer
0
0
benny

"De mens achter de woning staat centraal"

Ik ben jarenlang actief geweest in de bank- en verzekeringssector.  Bijna 10 jaar heb ik een eigen zaak uitgebaat en me volledig toegelegd op mijn activiteiten als financial planner, verzekeringsmakelaar en kredietadviseur.

Mijn passie vond ik echter in het vastgoed en daarom heb ik enkele jaren geleden de sprong gewaagd in de immobiliënwereld.  Hieruit is Immo Ginis ontstaan.  Mijn reeds opgebouwde ervaring kan ik nu goed gebruiken in het advies omtrent de verkoop van uw woning.

Waarin onderscheidt Immo Ginis zich van de rest?

Elk dossier is anders, daarom vereist elke verkoop een andere aanpak : maatwerk!  De mens achter de woning staat centraal en kan rekenen op uitgebreid advies en een ruime bereikbaarheid (7/7).  Ik ben in de eerste plaats een adviseur, geen verkoper!

Naast de traditionele activiteiten als vastgoedmakelaar begeleidt Immo Ginis ook nieuwbouwprojecten. Dus ook op dat vlak kan ik u bijstaan met het juiste advies.

De ambitie van Immo Ginis is duidelijk : kort op de bal spelen om tot een goed resultaat te komen.  Gedreven door passie voor vastgoed kunnen zowel koper als verkoper rekenen op een accurate opvolging en degelijk advies!

Wat kan u zoal verwachten van Immo Ginis?

  • Eerlijk advies
  • Realistische schatting
  • Aangepaste strategie om uw woning in de markt te zetten
  • Totale begeleiding van koper en verkoper

Wil u graag, volledig vrijblijvend, een afspraak maken dan kan u mij contacteren op:

+32 (0) 11 52 52 52
benny@immoginis.be